Waar kun je aan denken bij coachingsvraagstukken
Zingeving vraagstukken:

– Wat wil ik nou eigenlijk echt?
– Waarmee voel ik een echte verbinding?
– Waar loop ik warm voor?
– Wat geeft mij energie?

Belangrijke keuzes en beslissingen:

Op korte termijn helderheid krijgen bij beslissingen door de verschillende aspecten van het vraagstuk diepgaand te onderzoeken en te komen tot duurzame en passende keuzes.
Wat zijn de mogelijke consequenties en hoe ga ik die niet uit de weg?

Dit kan gaan om een relatieprobleem/vraagstuk, een opvoedprobleem/vraagstuk, een werkgerelateerd probleem of een ander vraagstuk.

Stress:

Wat levert spanning op? Hoe zit het met de eventuele kwetsbaarheid?
Hoe zet ik stress om in energie en daadkracht?
Maar ook als je discrepantie ervaart tussen wat je doet, wie je bent en wat je wilt.

Een coach onderscheidt zich van een adviseur of trainer omdat een coach zich concentreert op het beste uit de mens te halen. Dit terwijl de adviseur of trainer

juist zal proberen ‘het beste wat hij weet’ bij zijn klant naar binnen te brengen. Een coach is er altijd op uit de eigen kwaliteiten van de gecoachte verder te ontwikkelen. Of het nu gaat om een echtpaar in crisis, een vastgelopen opvoed situatie of spanningen op het werk, wanneer mensen niet goed vorm weten te geven aan hun fundamentele behoeftes en verlangens, ontstaan er spanningen en problemen.

Deze behoeftes en verlangens kunnen we het beste samenvatten als de behoeftes aan zelfstandigheid en verbondenheid.

Werkwijze:

In een oriënterend gesprek bepaal ik samen met jou de doelstellingen en de kaders voor coaching op maat. De gesprekken vinden plaats bij jou thuis, op kantoor of op locatie in Amersfoort.

Ook is het mogelijk begeleiding te krijgen via de e-mail. Geen zin in tijdmaken of persoonlijke aandacht? We kunnen per e-mail ook aan de slag.

Ook is gebleken dat al wandelend de gesprekken vlotter verlopen dan tegenover elkaar. Zin in een wandelcoach?

Stuur een e-mail, of bel voor meer informatie!

Tarief: € 60,50 per uur incl. btw

Coachen met koken

Ben jij niet zo’n prater of komen jullie met meer (samen of een groep) en gaat het de verwijtende sfeer op, dan kies ik vaak een coaching met koken als alternatief.

Terwijl je een recept aan het maken bent, of de groente aan het snijden bent praten we met elkaar en gaan we dieper in op de problematiek. Maar aankijken is geen issue want je bent druk bezig ;-). Op een ontspannen manier komen we tot de probleemstelling en ook de manier hoe het anders kan gaan. Je hebt elkaar wel nodig om tijdig iets lekkers op tafel te kunnen zetten, dus praten met elkaar zal zeker moeten.

Het is gewoon wat anders. En als topper hebben we een stappenplan en een heerlijke maaltijd aan het einde als bonus!

Bezoekadres
Spakenburgkade 23
3826 CN  Amersfoort

(alleen op afspraak)

T06 – 38 89 62 43
Emarion@m2people.nl

KvK 32120588
BTW 132140767B01

Copyright © 2020, M2People