Een greep uit de opdrachten:

Een aantal ontvangen reacties:

 • Verandermanager

  Quub Interior Conceps

  april 2014 – heden (7 maanden) Harderberg

   

  Cultuurvraagstuk/verandermanagement

   

  Rabobank Vaart en Vechtstreken heeft het nieuwe werken gedeeltelijk ingevoerd d.m.v. meubilair, mogelijkheden en ideeën. De werkelijkheid is dat de ideeën niet ingebed zijn in de organisatie.

  Samen met Ontwerpbureau Quub zorgdragen dat het nieuwe werken passend is bij deze Rabobank organisatie.

 • Huisvestingsvraagstuk en verandermanagement

  Rabobank Bommelerwaard

  februari 2014 – heden (9 maanden)Zaltbommel

   

  Pand klaar maken voor ontmoeten, samenwerken en het nieuwe werken. Met ook oog voor het veranderen wat nodig is om optimaal gebruik te maken van het pand en van de collega's onderling. Met uiteraard de klant als uitgangspunt.

   

  Samen met de Manager Facilitair zorgdragen voor een optimale verbouwing, qua planning en doorloop met de klant in het oog houdend.

 • Personal coach

  januari 2007 – heden (7 jaar 10 maanden)

  Persoonlijke coach voor mensen met problemen/ vraagstukken in:

  • Relaties,

  • werkgerelateerde zaken

  • loopbaanverkenning,

  • kinderen,

  • burn out,

  • zelfontplooiing in werk of privesituatie

  • scheiding

  * vastlopen in een bedrijf

  * etc.

 • Erik Lucas, Owner, Creative Director Quub Interior Concepts

  Met Marion hebben we een prachtig project gerealiseerd, dat door haar voor de Rabobank is opgestart en waar ze zich met alle ziel en

  zaligheid voor heeft ingezet. Haar unieke enthousiasme en niet te stoppen 'drive' om een project tot een succes te maken, kenmerkt Marion.

   

  Dit was niet onze eerste samenwerking met M2people en zeker niet de laatste!

 • Herbert van der Heijden, DGA Van der Heijden bouw en ontwikkeling

  Marion was gedelegeerd opdrachtgever voor de renovatie/verbouw van ca. 4500 m2 Rabobank te Nijmegen. Haar daadkracht, passie en gedrevenheid heeft er voor gezorgd dat dit project binnen een absurd korte doorlooptijd geheel naar tevredenheid heeft verlopen.

   

  De manier waarop Marion partijen kan binden en laten samenwerken is van grote waarde geweest. Iedereen had hetzelfde gemeenschappelijke doel voor ogen. Daarnaast spreekt het ons enorm aan hoe Marion communiceert; duidelijk, recht door zee en begripvol. Marion is extravert, neemt besluiten of feiten, is

  een teamspeler en gestructureerd in haar aanpak. Wij hopen dan ook vaker met haar projecten te mogen realiseren.

 • Patrick Geerling, Facilitair Specialist at Rabobank Rijk van Nijmegen

  Topper a.i.

  Marion is een echte duizendpoot en een geweldig persoon om mee samen te werken. Een gesprekspartner op ieder niveau en vooral iemand met oog voor de mens. In de periode dat ze werkzaam was bij Rabobank Rijk van Nijmegen heeft zij in korte tijd de afdeling Facilitaire Services gereorganiseerd (met een krimp van 50%). Ze heeft medewerkers in dit traject zeer goed begeleid en gecoacht, mensen weten te motiveren met daarbij teamgeest en -sfeer weten te behouden. In de rol van coach geeft ze de medewerker ruimte en vooral ook vertrouwen, heeft aandacht voor het individu en haalt daarbij het beste in je naar boven. Het resultaat is belangrijk, de manier waarop bepaal je grotendeels zelf.

   

  Ze heeft oog voor politieke spanningsvelden en gaat daar moeiteloos in mee. Daarnaast heeft zij in de rol van programmamanager de algehele verbouwing van het kantoor aan het Keizer Karelplein gemanaged. Het project is binnen de gestelde tijd en budget gerealiseerd en we zijn trots op het resultaat!

   

  Marion, een vrouw met humor, recht door zee en een People manager pur sang. Ik kijk terug op een bijzonder leuke,

  maar vooral ook leerzame periode met Marion.

 • Olav Eerkes, Directeur-Bestuurder at Rabobank

  Marion de Vries levert wat ze belooft:

  - een kritisch geluid;

  - een gedegen manager op facilitair gebied;

  - afspraak is afspraak;

  - doorzettingsvermogen;

  - een goede coach voor de medewerkers.

   

  In de periode februari tot september 2009 heb ik Marion gecontracteerd voor de functie van manager a.i. op het facilitair centrum van onze Rabobank Graafschap-Noord. Vanaf het begin ontstond een prettige werksfeer die vooral open en direct was: niet alleen naar haar medewerkers maar ook naar haar opdrachtgever.

   

 • Ellen Boonen, HR- & Verandermanager, met passie voor mens- en organisatieontwikkeling

  Marion is een mensen-mens. Ze pakt meteen aan, gaat recht op haar doel af. Ze heeft snel door waar de angel van het probleem zit. Besteedt aandacht aan gevoeligheden, maar accepteert geen onzin. Ze is sterk pragmatisch, blijft het totaal overzien. Ze is direct in haar communicatie. Kan veel incasseren, blijft altijd vrolijk en positief. Velen gebruiken haar als coach zonder dat ze het zelf weten. Daardoor dreigt Marion soms veel tijd kwijt te zijn aan het coachen, waardoor ze weer extra hard moet werken om haar andere werk af te krijgen.

Opdrachtgevers o.a.:

- Graafschap Noord

- Oost Betuwe

- Nijmegen

- Bommelerwaard

- Vaart en Vechtstreken

- Voorst

Maatschappelijk ondernemen o.a.:

 

Kika, Tegen Pesten op school, Politie, Alp d'huzes, Hoogstraat, v.v. Cobu Boys, Dartteam Bloemendal 5.